1. Kuori parsakaalin varsi kevyesti. Irrota parsakaalista kukinnot jättäen mukaan hieman vartta. Leikkaa kukinnoista ohuita viipaleita, noin 18 kappaletta. Hienonna loppu parsakaali varsineen hienon hienoksi muruksi esimerkiksi veitsellä tai yleiskoneella.
2. Huuhtele kvinoa tiheässä siivilässä huolella kylmällä vedellä. Kaada kvinoa puhtaaseen kiehuvaan veteen. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Nosta parsakaali viipaleet höyrystymään siivilään kvinoakattilan päälle 5 minuutiksi. Lisää parsakaalimuru kvinoan keitinveden joukkoon muutama minuutti ennen kypsennyksen päättymistä.
3. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi ja nosta kulhoon kananmunien, kaurahiutaleiden ja hienonnettujen yrttien kanssa.
4. Valuta parsakaalikvinoaseos ja anna jäähtyä hetken. Lisää jäähtynyt seos munajuustomassaan, mausta kevyesti suolalla ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen turvota jääkaapissa 30 minuuttia.
5. Kuumenna lettupannulla hieman oliiviöljyä. Nosta massaa pannulle ja paina jokaiselle pihville yksi parsakaaliviipale. Paista pihvit keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Kiva resepti, kiitos. Mutta valitettavasti linkit tästä ohjeesta muihin resepteihin eivät toimi. Eli ” Tarjoa pihvit lehtikaalipestolla maustettujen Hasselbackan perunoiden ja kermaisen maissisoseen kera”, edellä mainittuihin resepteihin ei linkki toimi eikä haku löydä näitä reseptejä.
Kotiliesi Toimitus
Niina, oikeassa olet. Nyt ovat loputkin tuohon annokseen liittyvät reseptit julkaistu ja linkit toimivat. Kiitokset hyvästä huomiosta!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parsakaali-kvinoapihvit
Kiva resepti, kiitos. Mutta valitettavasti linkit tästä ohjeesta muihin resepteihin eivät toimi. Eli ” Tarjoa pihvit lehtikaalipestolla maustettujen Hasselbackan perunoiden ja kermaisen maissisoseen kera”, edellä mainittuihin resepteihin ei linkki toimi eikä haku löydä näitä reseptejä.
Niina, oikeassa olet. Nyt ovat loputkin tuohon annokseen liittyvät reseptit julkaistu ja linkit toimivat. Kiitokset hyvästä huomiosta!